Brandvarnare

Kolla upp era brandvarnare, nu finns det också brandvarnar som är sammankopplade trådlöst så larmar en, så larmar alla i huset (kostar c:a 300 kronor) rek. för hus med flera våningsplan sammt mer än tre rum, Kolla batteri och funktion, allt för eran egen säkerhets skull.

 

Styrelsen vill ha information.

När badrum och kök renoveras så att besiktningen av renovering kan utföras.

TV kaneler blir helt Digitala

AKTA DIG

Som småbarnsförälder i denna förening förstår jag självfallet att barn är barn. Men bilar är hårda och så även en stillastående sådan. Jag vill uppmana föräldrar i hela föreningen att ta ett extra samtal med barnen, oavsett ålder, om att vara försiktiga på gatan. En liten cykel som kommer flygandes runt ett hörn har man som förare oftast ingen chans att se och även om bilen dessutom står still så kommer barnet skada sig enormt mycket. Jag ber alla, å det ödmjukaste, att uppmana barnen att cykla försiktigt, att hålla sig på lekplatserna och de öppna ytorna samt att inte spela med boll på gatan där bilarna kör.

Barnen är många och om vi försöker påminna alla barn, så kanske barnen kan påminna varandra. Jag vill inte behöva skriva ett meddelande likt detta pga att något barn har skadat sig, så snälla, prata med era barn. Hänvisa dem till lekplatsen och grönområdena där de kan springa fritt och cykla på cykelvägarna utan risk för att krocka med hårda bilar.

Styrelsen ser över möjligheten att köpa in farthinder för att försöka minska farten, till dess, var försiktiga där ute!

Sundveda Äng